JAILHOUSE
one name with a great story behind
ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ RNR
Όταν κυκλοφόρησε το “Jailhouse Rock” του Elvis Presley το 1957, ίσως κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας παγκόσμιας και διαχρονικής κουλτούρας, της κουλτούρας του Rock’n’Roll: «Ένα από τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών», σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone και μια θρυλική εμφάνιση του «Βασιλιά» επί της οθόνης έβαλαν τις βάσεις.
Από τον Elvis ως τον Lemmy, από τους Beatles ως τον Cobain, η ροκ μουσική και η ροκ φιλοσοφία είναι μία. Μουσική, μηχανές, ταξίδια, tattoo, ελευθερία χωρίς συμβιβασμούς. Αυτή τη στάση ζωής ενσαρκώνει το Jailhouse και οι άνθρωποι πίσω από αυτό.
THE STUDIO
Art and free expression
Ένα tattoo studio με RnR φιλοσοφία

Το Jailhouse Tattoo Studio ήρθε το 2017 για να δώσει σάρκα και οστά σε μια βασική πτυχή του RnR, στην κουλτούρα των tattoo.

Ο Μάνος Σκαράκης ξεκίνησε την πορεία του στην  τέχνη του tattoo το 2011. Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λονδίνο, με τον κύκλο να κλείνει ξανά στο Ηράκλειο στην οδό Χορτατσών 14, λίγα βήματα από το Jailhouse Booze House.

Οι καλλιτέχνες του Jailhouse Tattoo Studio, πιστοποιημένοι από την Υγειονομική Υπηρεσία του Λονδίνου, δίνουν έμφαση στην υγιεινή και την ασφάλεια όσο και στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. To studio μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υψηλής ποιότητας μελάνια. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες body piercing, πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα για την υγιεινή και την ασφάλεια σας.
THE ART
Your body, our canvas
Δημιουργώντας ιστορίες πάνω στο δέρμα

Η τέχνη των tattoo γράφει ιστορία πολλών χιλιάδων ετών. Είναι μια αρχέγονη μορφή έκφρασης που πριν φτάσει σήμερα να είναι κοινώς αποδεκτή και διαδεδομένη, πέρασε από πολλά κύματα. Από πρωτόγονες τελετουργίες, από λιμάνια και μπράτσα ναυτικών, από τους τρόφιμους των φυλακών και τα μέλη της Γιακούζα, μέχρι τα βικτοριανά σαλόνια και τους θρύλους της ροκ.

Περήφανοι συνεχιστές αυτής της πανάρχαιας τέχνης, στο Jailhouse Tattoo Studio
ειδικευόμαστε σε προσωπογραφίες, ρεαλιστικά tattoo, old school tattoos, mandala, tribal, maori κ.ά., σε custom σχέδια που δημιουργούμε σύμφωνα και με τις δικές σας ιδέες, γιατί κάθε tattoo πρέπει να είναι μοναδικό όπως και το σώμα που το φιλοξενεί. Οι tattoo artists του JΗ Tattoo Studio συμμετέχουν σε φεστιβάλ tattoo σε όλο τον κόσμο, ενημερώνονται για τις νέες τάσεις και εξελίσσουν συνεχώς την τέχνη τους. Παράλληλα, φιλοξενώντας συχνά guest artists από Ελλάδα και εξωτερικό, εμπλουτίζουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες
μας με νέες ιδέες και εναλλακτική tattoo αισθητική.

ON ROAD
We blog, you stay tuned
Tattoo&piercing deal
READ MORE
Halloween Party
🌙🎶 The Venue 🎶🌙 Step into the eerie atmosphere of the Haunted Hall, where the spirits of legendary rock icons roam. This haunted mansion has been transformed into a rock 'n' roll haven, complete with cobweb-covered guitars, skull-shaped disco balls, and fog machines pumping out spooky tunes. Get ready to rock out in this spine-chilling setting!
READ MORE
WELCOME to the greatest PARTY of the year!
READ MORE
JH Shop
Body art and RnR style
Κοσμήματα, body piercing και χειροποίητες δημιουργίες

Βody art χωρίς τα κατάλληλα accessories δεν γίνεται: Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Jailhouse θα βρείτε body piercing κοσμήματα για κάθε κατηγορία (μύτης, φρυδιού, χειλιού κ.ά.), καθώς και plugs, tunnels, μπάρες, septum κ.ά. σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Θα βρείτε επίσης χειροποίητα κοσμήματα από συνεργαζόμενους καλλιτέχνες και άλλες δημιουργίες και memorabilia.